יום רביעי, 6 באפריל 2016

קושיקאצו ונשנושים

מסעדה רנדומלית באוסקה שעצרנו לאכול בה משהו זריז. נכסנו בגלל הקושיקאצו (השיפודים המטוגנים), אבל שאר הצלחות היו טעימות יותר. התפריט האין סופי כתוב על הקיר, ולמרות החשש שלי ממסעדות שמגישות הכל, היה ממש טוב. 


תרד מאודה עם שבבי בוניטו 


טופו רך עם שליכת ג'ינג'ר, בצל ירוק ושבבי הדג.מוזגים עליו סויה וזה כמו בוואריה מלוחה


מלפפון ברוטב סויה ושמן שומשום 


והשיפודים -אבוקדו, עוף, אצבע גבינה ושורש לוטוס





© Memories of a Gaijin
Maira Gall